Näin vältät mainokset verkkosivustoilla

Jaa käyttämällä:


Meistä varmasti moni jo tietääkin, että Google kerää käytännössä kaikesta toiminnastamme tietoa ja kohdentavat mainoksia sen mukaan. Lisäksi moni muu toimija kuten Facebook kerää tietoa selailuistamme ja lisää mainokset sen mukaan.

Googlen kohdalla kohdennetun mainonnan voi estää kokonaan asetuksista, mutta se on monimutkaisten vaiheiden takana. Paras keino välttää mainokset lienee ladata mainostenestosovellus.

Miksi?

Monia ihmisiä ärsyttää mainokset, jotka vilkkuvat siellä ja täällä ja käskevät ostamaan sitä sun tätä. Estämällä kaiken mainonnan voi välttyä myös tietyillä sivuilla pyöriviltä haittaavilta, jopa viruksia sisältäviltä mainossisällöiltä.

Meidän suositus on Adblock Plus, joka blokkaa kaiken häiritsevän mainonnan ja johon voi päälle ladata myös lisäosia, joilla voi ohittaa jopa adblockin ohittavat mainokset. Lisäksi sen avulla voi sallia osan mainonnasta mikäli näin haluaa, ja sen mainosfilttereitä voi muokata oman makunsa mukaan.

Helpoin tapa ladata lisäosa esimerkiksi Chromeen on siirtyä Chromen verkkokauppaan tästä linkistä. Lisäksi esimerkiksi Android-puhelimille on saatavissa myös adblock-selain, joka blokkaa mobiilimainonnan.

Lisätietoa mainosten estosta Adblock Plussan kotisivuilta: https://adblockplus.org/

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

2 kommenttia

  • Mainoksiin turhautunut

    Toimiiko tämä teidän sivuillanne oleville mainoksille?

  • Kyllä, lähtökohtaisesti tämä toimii kaikkiin sivustoihin. Eri videopalveluiden mainosten blokkaamiseen saatetaan vaatia ylimääräisiä lisäosia.

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.