Verokortti uudistuu – jatkossa käytössä sama verokortti kaikille ansiotuloille

Jaa käyttämällä:


Valtioneuvosto päätti tänään torstaina, että jatkossa verokortissa on vain yksi tuloraja koko vuodelle.

Kaikki palkat ilmoitetaan tulevaisuudessa siis samalla verokortilla. Lisäksi työnantajalle kelpaa tästä lähin aina myös pelkkä kopio verokortista, eikä näin ollen jokaiselle työnantajalle tarvitse toimittaa erikseen fyysistä kopiota.

Samalla sivutulon verokortti poistuu kokonaan ja verokortista poistuu erilliset palkkakauden tulorajat. Ensi vuonna käytössä on siis vain yksi veroprosentti koko vuodelle, ja työnantaja perii ylimenevät tulot lisäprosentin mukaan.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.