Päivi Räsänen tiedotteessaan: sukupuolia on vain kaksi, mies ja nainen

Jaa käyttämällä:


Kotimaa. Kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen lähetti tänään tiedotteen, jossa todetaan, että “koulukentässä ovat herättäneet hämmennystä ohjeistukset, joita on tulkittu kielloksi tukea lasten kasvua ja kehittymistä oman biologisen sukupuolensa mukaiseen indentiteettiin”

Räsänen toteaa tiedotteessaan vanhempien ilmaisseen huolensa siitä, että gender-ideologiaan pohjautuvaa kasvatusta on sisällytetty opetusohjelmaan jo päiväkodista asti, jopa vastoin kodin arvoja. Hänen mukaansa on puhuttu oppilaan oikeudesta määritellä sukupuolensa ja siitä, että sukupuolia on enemmän kuin kaksi.

Toimittaja huomauttaa tässä kohtaa, että huolta voisi esittää vaikkapa erilaisista poliittisista ideologioista tai ruotsin kielen pakollisuudesta, sillä ideologiat näkyvät aina jopa oppikirjoissa ja kieltä on pakko opiskella, vaikka et olisi ruotsinkieliseltä alueelta.

Räsänen muistuttaa, ettei kolmatta sukupuolta tunnisteta vielä Suomen laissa. Räsänen toteaa, että sukupuolia on vain kaksi, mutta molemmille sukupuolille tulee antaa tilaa toteuttaa omaa itseään ja ominaisuuksiaan, eikä näitä saisi leimata sukupuolen mukaan.

Räsänen toteaa gender-ideologian keskiössä olevan ajatuksen, että sosiaalisilla tai kulttuurisilla piirteillä voitaisiin määritellä sukupuoli joksikin muuksi, mitä se biologisesti on.

Räsänen vetoaa myös tutkimuksiin, joissa murrosiässä koettavat sukupuoli-identiteetin epäselvyydet ovat ohimeneviä ja haluaisi, että nuorten sukupuoli- ja seksuaali-identiteeteille tulisi taata kasvurauha. Nuorten kehitystä oman sukupuolensa identiteettiin ei pitäisi vaarantaa.

Haluatko kirjoittaa tästä tai muusta asiasta omia mielipiteitä sivustollemme? Katso ohjeet Info-sivulta!

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.