ModerniMediaan lisää päivityksiä – kirjoittaminen on nyt entistä helpompaa ja tyylikkäämpää!

Jaa käyttämällä:


ModerniMedian sivusto kävi jälleen läpi pieniä ulkoasullisia päivityksiä. Suurimmat niistä tulivat helpottamaan uusien ja vanhojen kirjoittajien tekstien luomista ja ehostamista.

Nyt sivustolla on uudet valikot heti Info-näppäimen alapuolella. Kirjautuminen ja rekisteröityminen on laitettu samalle sivulle, minkä lisäksi omaan käyttäjätunnukseen pääsee nyt helposti suoraan valikosta.

Kirjoittaminen on nyt tehty erittäin helpoksi, sillä profiilisivuilta löytyy suora linkki julkaisujen tekemiseen. Tämän lisäksi voit nyt päivittää itsellesi oman kansikuvan ja kirjoittaa kuvauksen itsestäsi. Myös kaikki Sinun julkaisemat postaukset ovat mukana feedissä, joten jos olet vaikkapa bloggari, voit helposti pitää lukua postauksista ja kustomoida profiilista itsesi näköisen!

Rekisteröidy joko  yläpalkista tai siirtymällä tästä linkistä rekisteröitymissivulle!

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.