Telia toimii edelläkävijänä – nyt saat käytetyn ja toimivan iPhonen jopa 200 eurolla!

Jaa käyttämällä:


Telia on päättänyt tehostaa älypuhelimien uudelleenkäyttöä ja on ottanut käyttöönsä käytettyjen puhelimien uudelleenmyyntipalvelun. Hanke on osa Telian maaliskuussa julkaisemia ympäristöystävällisempiä toimintatapoja.

Tarkistetut, kunnostetut ja kahden vuoden takuulla varustetut Telia Recycled -kierrätyspuhelimet ovat ympäristölle ystävällisempi vaihtoehto ja sopivat paremmin myös kuluttajien lompakoille.

– Tarkistettu, kunnostettu ja kahden vuoden takuulla varustettu Telia Recycled -kierrätyspuhelin on ympäristöystävällinen ja edullinen vaihtoehto uudelle. Kierrätetty ei tässä tarkoita huonolaatuista vaan olemme varmistaneet laitteiden kunnon perusteellisesti. Hinta on luonnollisesti edullisempi, mutta edut ovat samoja kuin uudellakin laitteella, sanoo Telia Recycled -hankkeen projektipäällikkö Joonas Panttila Telian julkaisemassa tiedotteessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Telian mukaan kaikki myytävät puhelimet on kunnostettu, akut testattu ja puhelimet huollettu sekä putsattu. Vanhat tiedot ovat poistettu ennen myyntipakkauksiin pääsemistä.

– Tarjoamme luotettavan tavan hankkia käytetty laite. Kun kerran käytetty ei jää kertakäyttöiseksi, on se loppujen lopuksi niin asiakkaan kuin ympäristönkin etu, Panttila toteaa.

Alkuun myynnissä on kuusi erilaista puhelinmallia. Suurin osa malleista on Applen iPhoneja, jotka yleensä kestävät paremmin hieman pidempään ja säilyttävät paremmin arvonsa. Nyt siis kuluttaja voi saada iPhonen halvimmillaan jopa alle 200 euron, sisältäen kahden vuoden takuun.

Telia tavoittelee ilmastotavoitteessaan vuoteen 2030 mennessä nollapäästöjä ja jätteettömyyttä koko hankintaketjussaan.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.