Lasten tekemä haastattelu Jussi Halla-ahosta on kiusallisen alkuleikin jälkeen sympaattista katseltavaa – katso haastattelu!

Jaa käyttämällä:


Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kävi elämäniloisten ja sanavalmiiden lahtelaissiskosten haastattelussa.

Elina ja Sofia esittivät Halla-aholle mielenkiintoisia kysymyksiä. Lasten haastattelussa Halla-aho raotti hieman pehmeämpää puoltaan ja viihtyi silmin nähden hyvin alkuleikkiä lukuunottamatta. Elinan ja Sofian youtube-kanavalla on yli 44 000 tilaajaa ja siskokset kuvailevat kanavansa sisältöä näin:
“VAROITUS: Meidän videoilla voi olla piristävä vaikutus! 🙂 Tervetuloa mukaan hymyilemään Elinan ja Sofian Youtube-kanavalle. Haluamme lisätä iloa ja positiivista energiaa ja piristää teidän päivää! Tulossa on paljon kivaa sisältöä. Muista seurata meitä! ❤️”

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.