Rakennusalan työpaikat vaarassa – katso videolta humanoidirobotin taidonnäyte

Jaa käyttämällä:


Japanilaisten kehittämä prototyyppi robotti-rakennusmiehestä herättää ajatuksia.

Käsillä tehtäviä töitä on pidetty jokseenkin turvassa teknologiselta kehitykseltä. Esimerkiksi rakennusala työllistää valtavasti ihmisiä. Humanoidirobotit voivat mullistaa tämän alan, vaikkakin videolla esiintyvä “rakennusmies” on vasta hitaasti työskentelevä prototyyppi. Ajan mittaan koneet ja laitteet tulevat tekemään lähes kaikki fyysiset työt ja ihminen toimii korkeintaan avustavassa roolissa. Luonnollisesti voi tulla yhden tai kahden sukupolven ajan ihmisen tekemän työn “yliarvostamista” eli osa on valmis maksamaan lisähintaa ihmisen tekemästä fyysisestä työstä.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.