Perussuomalaiset: Postilakossa pitkälti kyse maahanmuutosta

Jaa käyttämällä:


Kotimaa. Perussuomalaisten kansanedustaja Riikka Purra otti tiistaina kantaa Postin työntekijöiden tilanteeseen ja ahdinkoon. Postilakon taustalla on hänen mukaansa pitkälti maahanmuutto.

Mainos

Purra kertoo ymmärtävänsä Postin työntekijöitä ja lakkoilua, mutta lopulta tämä tilanne on maahanmuuttajien syytä. Purran mukaan suurin osa postinjakajista (etenkin pk-seudulta) on maahanmuuttajia, ja kun työehdot shopataan heikompiin, yhä suurempi osa jakajista on maahanmuuttajia. Tämä johtuu siitä, että suomalaisilla ja jo pidempään asuneilla ei ole kannustimia tehdä töitä matalalla palkalla.

Hänen mielestään keskustelun relevanssin kannalta olisi tärkeää nostaa maahanmuuttokysymys pinnalle, sillä ilman sitä neuvottelut ovat epäuskottavia.

Tilanne on hankala, sillä puolueen varapuheenjohtaja myös muistuttaa, että työttömäksi jäävät suomalaiset ja maahanmuuttajat aiheuttavat lisää kustannuksia nousevan sosiaaliturvan maksatuksen muodossa, minkä lisäksi matalaa palkkaa joudutaan myös kompensoimaan.

-Viulut maksaa veronmaksaja. Kyseessä on ikään kuin tulonsiirto näille aloille, tässä tapauksessa Postille. Työn halpuuttamisen ja maahanmuuton kerrannaisongelmat korostuvat, Purra toteaa tiedotteessaan.

Purra myös korostaa, että perussuomalaiset ovat ainoina valmiita katkaisemaan noidankehän ja odottaa ammattiliittojen heräävän problematiikkaan.

Mainos

Lähde: Riikka Purran tiedote

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.