Postin lakko viimein ohi!

Jaa käyttämällä:


Kotimaa. Postin pitkään jatkunut lakko on viimein saatu päätökseen. Valtakunnansovittelija Vuokko Piekkala kertoi, että riidan molemmat osapuolet ovat viimein hyväksyneet sovintoesityksen.

Mainos.Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play

Hintaopas Appstore

Lakkojen on kerrottu loppuvan välittömästi. PAU:n puheenjohtaja Heidi Nieminen kertoi usealle medialle, että sopimus on pakettilajittelijoiden osalta juuri sellainen, kuin oli tavoiteltukin.

Sopu lähti viimein aukeamaan, kun Posti Palvelut OY päätti viimein miettiä uusiksi järjestäytymistään pakettilajittelijoiden osalta. Posti palvelut oy liittyi Paltan jäseneksi, ja näin ollen 700 lajittelijan työehtosopimus pysyy pääosin ennallaan. Liikkeenluovutusta ei kuitenkaan peruta, mutta lajittelijoiden TES on voimassa tammikuuhun 2022 asti ja TES säilyy ennallaan, eli leikkauksia palkkoihin ei ole tulossa.

Mainos, artikkeli jatkuu

Postin työntekijät palaavat välittömästi takaisin töihin ja alkavat purkaa lakon aiheuttamaa sumaa. Postin mukaan osa lähetyksistä voi viivästyä kuitenkin jopa tammikuuhun asti.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.