Kokoomuksen Orpo peräänkuuluttaa vakavia hallitusneuvotteluita

Jaa käyttämällä:


Politiikka. Kotimaisessa politiikassa koettiin jo kolmas pääministerinvaihdos vuonna 2019, kun SDP:n Antti Rinne jätti eroanomuksensa tasavallan presidentti Sauli Niinistölle. Samalla päätettiin, että uudet hallitustunnustelut aloitetaan välittömästi.

Kokoomus on myös kutsuttu hallitusneuvotteluihin yhdessä muiden oppositiopuolueiden kanssa.

Mainos.Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play tai Hintaopas Appstore

“Välikysymys teki tehtävänsä”

Hallitustunnusteluihin osallistuva Kokoomuksen Petteri Orpo on tyytyväinen siihen, että välikysymys hallituksen luottamuksesta teki tehtävänsä, vaikka sitä ei ehditty vielä eduskunnassa käsitellä. Orpon mukaan hallitus teki suuria virheitä.

-Tämä Postin tapaus kokonaisuudessaan, siihen liittyvä sekava toiminta ja lausunnot. Siinä on myös yleistä epäluottamusta sekä omistajapolitiikan että työmarkkinapolitiikan linjaa kohtaan, Orpo toteaa Demokraatille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka julkisuudessa on puhuttu siitä, kuinka hallitus tullee pysymään entisellään, penää Orpo silti kunnollisia hallitusneuvotteluja. Orpo toivoo neuvottelujen kunnioittavan parlamentarismia, valtiosääntöä ja perustuslakia ja hän toivookin, että hallituspohjasta keskustellaan aidosti. Orpo sanoo kuitenkin kunnioittavansa myös skenaariota, jossa hallituspuolueet jatkavat, mutta samalla hän kritisoi hallitusohjelmaa huonoksi ja vastuuttomaksi.

Orpo haluaisi tilalle porvarihallituksen, johon hän kutsuisi mukaan luultavasti ainakin Keskustan, RKP:n ja pienin varauksin Vihreät.

Mainos

Mobiili tuotteille!

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.