Liity nyt entistä helpommin kirjoittajaksi – Julkaise ja tienaa välittömästi!

Jaa käyttämällä:


ModerniMedia. ModerniMedian sivustoa on jälleen päivitetty käyttäjäystävällisempään suuntaan. Nyt kirjautuminen sivustolle on tehty entistä helpommaksi ja voit kirjautua sosiaalisen median tunnuksillasi!

Kirjautuminen onnistuu muun muassa Twitterin, Instagramin, Facebookin ja Googlen avulla.

Miksi liittyä?

Jokainen kirjoittaja saa ModerniMediasta turvallisen alustan julkaista omia kirjoituksiaan ja kerätä niille yleisöä. Jakamalla omia tekstejä ja muiden tekstejä, voit saada paljon suuremman yleisön kuin mitä saisit esimerkiksi pitämällä yksin blogia bloggerissa! Kirjoittajat voivat myös tienata artikkeleillaan, ja joka kuukausi jokaisen kirjoittajan ansiot lasketaan kävijöiden ja tekstien laadun perusteella. Viiden euron palkkion kohdalla ilmoitamme asiasta sähköpostitse, ja voit ilmoittaa tilinumeron, mihin rahat maksetaan. Lisäksi saat vapaasti ottaa myös omia yhteistyökumppaneita ja mainostajia!

Lisää tietoa sivuston toiminnasta saat Info-sivulta!

Mainos

Näin liityt:

1. Valitse joko info-valikosta vaihtoehto “Kirjaudu/rekisteröidy” tai rekisteröidy suoraan käyttämällä alla olevia vaihtoehtoja. Löydät valikon koneella sivupalkista ja puhelimella sivun alalaidasta:

Kirjaudu sisään

Aloita valitsemalla haluamasi tapa kirjautua.

2. Luotuasi tunnuksen, siirry info-valikon kautta sivulle “profiili”. Siellä voit muokata muun muassa sosiaalisen median linkkejä, vaihtaa profiilikuvan, kirjoittaa kuvauksen itsestäsi ja muuta kivaa. Samalta sivulta löytyy myös valikko, josta voit saman tien aloittaa kirjoittamisen! (kuva 3)

Profiili

Profiili-valikkoa klikkaamalla pääset tutkailemaan omaa profiiliasi, voit valita nimen itsellesi ja aloittaa blogin joko blogin nimellä, tai kirjoittaa omalla nimellä. Myös muut vaihtoehdot kuin blogi ovat sallittuja, sillä voit tehdä uutisia, vlogeja, viihdejuttuja tai mitä mielesi tekee.

Alta löydät vielä valikon, josta voit välittömästi aloittaa ensimmäisen postauksesi tekemisen!

Kirjoita sivu

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.