Katso video – Tampereen yökerhoissa ei tietoakaan koronaväleistä

Jaa käyttämällä:


Tampere. Viime aikoina muun muassa maailman terveysjärjestö WHO on varoitellut koronan toisesta aallosta, ja esimerkiksi Suomessa osa matkatoimistoista on jo perunut matkoja muun muassa Espanjaan.

Monessa baarissa aukioloajat ovat palanneet entiselleen ja asiakkaita saa ottaa 100 % istumapaikoista sisään. Ovilla ja baaritiskeillä muistutellaan edelleen turvaväleistä ja hygieniasta. Todellisuus on kuitenkin toinen.

Useammasta lähteestä saatujen tietojen sekä toimittajan omakohtaisen kokemuksen perusteella korona ja varotoimet on jo unohdettu täysin. Esimerkiksi Tampereen Ilonassa tupa oli 18. heinäkuuta täysi, ja videon perusteella tanssilattialla ihmiset olivat aivan kiinni toisissaan. Myös baaritiskeillä jonotettiin entiseen tapaan, kaikki asiakkaat kiinni toisissaan ja ruuhkaa oli. Jonotuksesta ja etäisyyksistä ei ollut tietoakaan, eikä asiakkaat juurikaan käyttäneet käsidesiä.

Mainos

Samalla tällaiset videot ovat huolestuttavia kun otetaan huomioon uusien tartuntojen viime aikoina kasvanut määrä.

Katso alla olevalta videolta, millainen meno Tampereen Ilonassa oli.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.