THL: Suomessa 420 uutta koronatartuntaa

Jaa käyttämällä:


THL ilmoitti keskiviikkona Suomessa olevan 420 uutta koronatartuntaa. Luvut ovat kasvaneet valtavasti parin viikon takaisista, kun oltiin hieman yli 200 tartunnassa. Samalla moni maakunta on asettanut rajoituksia yleisötilaisuuksiin ja sulkenut valtion julkisia paikkoja.

Testattujen näytteiden määrä on noussut jo lähes kahteen miljoonaan. Tautiin liittyviä kuolemantapauksia on raportoitu 408 kappaletta ja kasvua edelliseen lukuun on yhdeksän kuolonuhria.

Sairaalahoidossa on tällä hetkellä 165 ihmistä ja tehohoidossa 21 kappaletta. Useat asiantuntijalääkärit ovat jo esittäneet huolensa vuodepaikkojen loppumisen mahdollisuudella ja STM on päättänyt lähettää kaikille suomalaisille tekstiviestin, jossa kehotetaan varovaisuuteen ja noudattamaan turvallisuusohjeita.

Parantuneita arvioidaan olevan noin 18 100 eli noin 70 prosenttia todetuista tartuntatapauksista. Arvio perustuu todettujen tapausten seurantaan kolmen viikon (21 vrk) ajalta. Parantuneiksi määritellään ne henkilöt, joista ei ole tiedossa muuta taudinkulkuun liittyvää seurantatietoa kolmen viikon jälkeen todetusta tartunnasta.

Lähde: THL.fi

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.