Suomessa 490 uutta koronatartuntaa ja 8 kuolemaa

Jaa käyttämällä:


Suomessa on raportoitu 490 uutta koronatartuntaa ja kahdeksan uutta kuolemaa keskiviikkona 9.12.

THL:n tilastojen mukaan uusia tartuntoja saatiin siis lähes 500 lisää, mikä nosti kokonaistartuntamäärän jo 28 732:een. Kuolleita on nyt Suomessa yhteensä 433 ja sairaalahoitoa vaativia potilaita on sairaanhoitopiireissä 129 ja kaupungin- sekä terveyskeskussairaaloissa 77 kappaletta. Teho-osastolla on tällä hetkellä 77 potilasta.

Suomessa on tällä hetkellä koronan takia useassa eri maakunnassa laajat kokoontumisrajoitukset, minkä takia usealla paikkakunnalla ei suositella yli 10 hengen kokoontumisia ja kaupunkien sekä kuntien yleiset tilat ovat kiinni. Lisäksi THL on myös suositellut joulun viettämistä varoen ja mieluiten pienissä porukoissa niiden läheisten kanssa, joiden kanssa on muutenkin viettänyt aikaa.

Koronarajoituksia ei tulla todennäköisesti purkamaan juuri missään jouluun mennessä ja esimerkiksi Helsingissä on päätetty jo luopua kiireettömistä hoitotoimenpiteistä koronan takia. Terveydenhoidon henkilökunnat eri kaupungeissa ovat myös vaarassa menettää joululomansa, mikäli tilanne säilyy vielä jouluun mennessä samana.

Lähde: THL

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.