Maailman viidenneksi suurin lentoyhtiö yhteistyöhön lohkoketjuyrityksen kanssa

Jaa käyttämällä:


Maailman viidenneksi suurin lentoyhtiö Air France on aloittanut  yhteistyön lohkoketjuihin keskittyvän Winding Treen kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on vähentää matkustajien kustannuksia sekä poistaa välikäsiä lohkoketjuteknologian avulla, kertoo tiedote Air Francen sivuilla.

Air France toivoo yhteistyön mahdollistavan edistyneemmän tavan tarjota halvempia matkoja matkustajilleen ilman, että välikädet tuovat matkoille lisää hintaa. Samalla lohkoketjun toivotaan tekevän matkojen tarjoamisesta halvempaa myös yrityksille.

Lentoyhtiöt voivat hyötyä lohkoketjuteknologiasta niin varausten kuin hinnoittelun yhteydessä, mutta myös tarjoamalla parempia uskollisuusohjelmia asiakkailleen ja jäljittääkseen matkatavaroita ympäri maailman. Lisäksi lohkoketjujen avulla voidaan välttää ylibuukatut lennot.

Samanlaista tavaroiden jäljitystä lohkoketjujen avulla tehdään mm. rahdin yhteydessä, ja joissain maissa rahdin lajittelu ja jäljitys ovat muuttuneet huomattavasti tehokkaammaksi ja halvemmaksi lohkoketjujen myötä.

Winding Treellä on ennestään jo sopimukset mm. Lufthansan, Swiss Airin ja Eurowingsin sekä useiden muiden isojen lentoyhtiöiden kanssa. Nämä sopimukset ovat oivia osoituksia siitä, kuinka laajasti lohkoketjuteknologian käyttö voi levitä myös kryptovaluutoiden ulkopuolelle.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.