Cheek päivitti nimensä Instagramissa – lisäsi heti sarjan mystisiä kuvia

Jaa käyttämällä:


Pitkään hiljaiseloa somessa viettänyt ex-räppäri Cheek on palannut päivitysten pariin. Samalla muuttui myös miehen nimi.

Cheek-sivun sijaan ensin käyttöön tuli sivu nimeltä “JHT81”, joka viittasi selkeästi hänen omaan nimeensä (Jare Henrik Tiihonen) sekä syntymävuoteen. Pian muutoksen jälkeen nimi vaihtui kuitenkin jälleen, ollen kirjoitushetkellä Jaretiihonen.

Samalla Cheek julkaisi mystisen kuuden kuvan sarjan, joka vaikuttaisi olevan jokin marmoripinta  tai pöytä.

Cheek IG

Kuvankaappaus Jaretiihosen IG-seinältä.

Kommenttiosiossa fanit spekuloivat, mitä kyseinen kuva mahtaa tarkoittaa. Osa uskoo valkean pöydän symboloivan uutta alkua puhtaalta pöydältä, jotkut sanovat jopa näkevänsä kuvassa jonkin kuvion tai vihjeen tulevaisuuden suunnitelmista.

Joka tapauksessa Cheek selkeästi päätti pitkän lomansa, joka alkoi heti Valot Sammuu -kiertueen jälkeen Elokuun loppupuolella. Cheek matkusti heti viimeisen keikkansa jälkeen ulkomaille ja piti siitä asti hiljaiseloa aina Lukas Leonin keikalle asti, joka oli lokakuussa. Some-tili kuitenkin aktivoitui vasta nyt.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.