Miltä kuulostaisi kiipeilydeitit kotona?

Jaa käyttämällä:


Videolla Artur Vanamo esittelee, kuinka Climbstation-kiipeilyseinä toimii.

Climbstation-kiipeilyseinä on suomalaisen Kaarle Vanamon kehittämä automatisoitu kiipeilyseinä, joka mahdollistaa kiipeilyn pienessä tilassa sisällä tai ulkona. Laite sopii esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin, kuntosalille tai jopa omaan kotiin. Kiipeilyseinä vaatii 4 metrin korkeuden ja 8 neliön tilan. Laitteen maksimi kiipeilynopeus on 17 metriä minuutissa ja siinä on 10 ohjelmoitavissa olevaa kiipeilytasoa sekä manuaalinen kallistuskulma.

Australian televisio kiinnostui kiipeilyseinästä jo vuonna 2005 ja esitteli sen Discovery kanavalla Beyond Tomorrow-sarjassa, joka johti yhteydenottoihin useista eri maista. Laite on myös voittanut vuonna 2008 arvostetun ISPO finalisti palkinnon Brand-New-Brand -kilpailussa ja se valittiin yhdeksi vuoden 2009 kiinnostavimmista tuotteista.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.