Spiderman – Far From Home -traileri paljastaa seuraavan Avengers-leffan tapahtumia

Jaa käyttämällä:


Seuraava Spiderman-elokuva ilmestyy tänä kesänä, tarkalleen ottaen Yhdysvalloissa ja muissa valikoiduissa maissa 7.heinäkuuta. Spiderman 2 -elokuvan traileri paljastaa samalla jotain tulevan Avengers-leffan “Endgame” tapahtumista.

Jos et halua juonipaljastuksia kummastakaan leffasta, lukeminen kannattaa päättää tähän!

Spiderman – Far From Home on Marvel-elokuvauniversumin seuraava elokuva heti Avengers: Endgamen jälkeen. Elokuvassa Spiderman lähtee ikätovereidensa kanssa matkalle Eurooppaan. Vaikka Peter Parker kuvittelee pärjäävänsä ilman supersankarin hommia vanhalla mantereella, tulee hänelle kuitenkin paljon tehtävää kun S.H.I.E.L.D:in johtaja Nick Fury tulee tapaamaan supersankaria.

Parin minuutin teaser trailerissa on mukana sekä komiikkaa että toimintaa, kun hämis tappelee erilaisia pahiksia vastaan ja koittaa samalla pitää huolta sekä luokkakavereistaan että seuraelämästään.

Samalla traileri tulee paljastaneeksi sen, että edellisessä Avengers-elokuvassa kuolleet Nick Fury ja Maria Hill ovat yhtäkkiä elossa, kuten on totta kai myös edellisessä elokuvassa dramaattisesti Tony Starkin käsivarsille kuollut Parkerkin. Näin ollen elokuva kertoo heidän palaavan, joten Thanoksen tekemät tuhot eivät missään nimessä olekaan olleet lopullisia.

Näiden sankareiden lisäksi useilla kansainvälisillä sivustoilla on paljastettu jo monien muidenkin supersankarien – ja mm. supervihollisen Lokin – paluu Marvelin maailmaan. Lisäksi mm. IGN-sivustolla on uutisoitu Kapteeni Amerikan menehtyvän lopullisesti.

Kenties Kapteenin kuolema on se tekijä, joka saa “kostajat” tarpeeksi huonolle tuulelle voittaakseen Thanoksen?

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.