Ruotsalaispariskunnan mökillä on Välimeren ilmasto ympäri vuoden – katso video

Jaa käyttämällä:


Maria Granmanin ja Charles Sacilottonin loma-asunnon ulkopuolella voi olla 15-20 astetta lämmintä, vaikka ulkolämpötila olisi muutaman asteen pakkasella.

Tämän mahdollistaa asunnon ulkopuolelle rakennettu kasvihuone, joka ympäröi rakennusta. Idean kasvihuoneen sisään rakennettavasta asunnosta Sacilotto sai seurustellessaan aiemmin luontotaloja suunnittelevan arkkitehti Bent Warnen kanssa. Kasvihuoneen sisäpiha on melkein puolet loma-asunnon pinta-alasta, joka Välimeren ilmaston kanssa antaa loistavat mahdollisuudet suuremmankin puutarhan ylläpitoon. Rakennus ei ole myöskään yhdistetty kaupungin viemäriverkostoon, vaan jätevedet valutetaan laatikkoon, jossa kasvatetaan vihanneksia.

 

Videolla ruotsalainen pariskunta esittelee erikoista loma-asuntoaan.

 

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.