Seiskalta jälleen rimanalitus otsikossa – myrkkykäärmeen väitettiin purreen Selviytyjät-kilpailijaa

Jaa käyttämällä:


Palmu

Kuvassa kuvituspalmu Barcelonasta. Sekään ei purrut ketään. Kuva: Santeri Kärki

Suomalaisille tuttu juorulehti/juorusivusto Seiska on tullut usein tutuksi klikkejä kalastelevista otsikoistaan. Nyt uuden Selviytyjät-kauden alun ollessa lähellä, lehti on kenties jopa alittanut omat matalat standardinsa.

Seiska uutisoi artikkelinsa otsikossa, kuinka myrkkykäärme puri Marko Asellia viidakossa kaulaan. Tekstin alussa todettiin käärmeen olleen kobra ja kerrottiin, kuinka myrkyllinen se on.

Mutta…

Juttua pidemmälle lukemalla selviää kuitenkin, että lääkäriin päässyttä Asellia ei tainnutkaan purra myrkyllinen lisko. Nelonen Median tuottaja Tea Panula kertoi, ettei käärmeen laji koskaan selvinnyt, mutta todennäköisesti kyseessä ei ollut kuitenkaan kobra, sillä Marko ei saanut myrkytysoireita.

Tämän tasoisilla jutuilla kai saadaan sitten niitä klikkaajia ja lukijoita ja jokunen voipi lehdenkin ostaa. Kyseessäähän on todellisuudessa pelkkä valhe, jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa. Naurettavaa touhua ja kertoo varmaan jotain nykyjournalismin tasosta!

Haluatko tulla kirjoittamaan meille vähän parempia artikkeleita? Jos sinulla ei ole juurikaan kokemusta tai sitä on vähän tai muista vapaaehtoisista hommista, katso, mitä me tarjoamme enemmän kuin muut sivustot! Katso kirjoitusmahdollisuudet klikkaamalla!

 

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.