Amazon prime kilpailee Netflixiä vastaan – tutustu ilmaiseksi 30 päivän ajan!

Jaa käyttämällä:


Suoratoistopalveluiden välinen kilpailu on viime vuosien aikana ottanut ison harppauksen eteenpäin, kun uusia toimijoita on tullut niin kotimaan kuin ulkomaidenkin markkinoille. Tällä hetkellä markkinoita hallitsee Netflix, mutta esimerkiksi Amazonin kaltaiset suuret videojätit pyrkivät saamaan osansa markkinoista.

Yksi tulevaisuudessa luultavasti Suomessakin isona oleva palvelu on verkkokauppajätti Amazon, joka tarjoaakin tällä hetkellä käyttäjilleen 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Kokeilujakson avulla kuluttaja pääsee käsiksi Amazonin laajaan elokuvavalikoimaan, minkä lisäksi tarjolla on erilaisia etuja muun muassa tuotteiden kuljetuksen yhteydessä.

Amazonilla on melko laaja tarjonta elokuvia ja sarjoja, ja tarjolla on myös sarjoja, joita ei ole vielä Suomessa nähtykään ainakaan kokonaisuudessaan. Tosin yhdessäkään näistä ei ole tekstityksiä, mutta mikäli se ei ole ongelma, suosittelen kokeilemaan!

Mainos

Poimintoja Amazonin elokuvista:

 • Baywatch
 • Transformers – the last knight
 • Iron Man 2
 • Sleepless
 • The Commuter
 • Jack the Reacher – Never go back
 • Jigsaw
 • Annihilation
 • Little Italy
 • Two night stand
 • Stargate
 • Miss kovis 1 ja 2

Ja monia muita!

Lisäksi poimintoja sarjoista:

 • Baywatch
 • Kitchen nightmares (suom. Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsey)
 • Star Trek
 • Stargate
 • Numb3rs
 • American next top model
 • Kolmas kivi auringosta

Tässäkin tapauksessa lista jatkuu jatkumistaan.

Alla olevaa (tai yllä) mainosta klikkaamalla voit hankkia Amazon Primen 30 päiväksi ilmaiseksi ja ilman sitoutumista kestotilaukselle. Tällä hetkellä Amazon tarjoaa seuraavat 6kk hintaan 2,99e/kk, mikä on toistaiseksi ainakin selvästi halvempaa kuin mitä Netflixin katsominen on.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.