Joko nyt olisi Elastisen vuoro?

Jaa käyttämällä:


Toivottavasti tänä iltana on vihdoin Elastisen vuoro napata ensimmäinen Emma-patsas.

Hip Hop-artisti ja musiikkituottaja Elastinen on tehnyt pitkän uran Fintelligensin kautta menestyväksi sooloartistiksi. Lukuisista superhiteistä huolimatta Emma-palkinnot ovat kuitenkin kiertäneet kyseistä muusikkoa. Vaikka palkinnot eivät määrittele artistia millään tasolla, niin mielestäni on suuri ihme, että Elastinen ei ole saanut edes yhtään Hip Hop-palkintoa Emma-gaalassa. Mistäköhän se johtuu?

(Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen)

Tämän illan Emma-gaalassa Elastisen viime vuoden superhitti Supervoimii on ehdolla vuoden biisiksi. Lisäksi artisti on ehdolla vuoden artistiksi, joka on yleisöäänestys. Elastinen ei ole viime vuonna ollut kovin paljoa esillä, joten yleisöäänestyksessä voi olla vaikea menestyä. Supervoimii on allekirjoittaneen mukaan täysin ylivoimaisesti viime vuoden paras kotimainen biisi, erityisesti kuuteen biisiin tiivistetyssä short listalla. Tämän vuoden palkintorohmu todennäköisesti on Vesta tai Pyhimys, joiden biisit ovat myös ehdolla samassa kategoriassa. Pyhimyksen Jättiläinen tai Vestan Ota Varovasti voittaa siis todennäköisesti tämänkin kategorian, sillä gaaloissa on se on vain tapana.

Elastistisen Emma-patsas katkaisisi kuitenkin vuosia kestäneen syrjinnän, vaikka Elastinen ei todellakaan ole ainut vastaavassa tilanteessa oleva artisti.

Mainos

Hintaopas.fi on riippumaton ja Suomen kattavin tuotteiden vertailupalvelu. Hintaopas sisältää yli 700 Suomessa toimivan verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot, jotka helpottavat kuluttajien päätöksentekoa. Hintaoppaan käyttäminen on ilmaista ja läpinäkyvää, koska palvelu kattaa kaikki verkkokaupat huolimatta siitä, ovatko ne Hintaoppaan asiakkaita vai eivät. Hintaoppaan sovellus on saatavilla iOS ja Android -puhelimille.

Lataa tästä:

Hintaopas Google Play

Hintaopas Appstore

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.