Arrowin 8. kausi on viimeinen -päähenkilön kuolema lienee vääjäämätön

Jaa käyttämällä:


DC-universumiin kuuluva tv-sarja Arrow on tulossa päätökseen kahdeksannen kautensa jälkeen. Arrowwersen aloittanut sarja on poikinut useita eri supersankarisarjoja.

Arrowin 8.kausi on sen tuottajan mukaan viimeinen, kertovat useat eri lähteet niin mediassa kuin tuotannon sisältä. Kahdeksas kausi on myös lyhyempi kuin muut aiemmat, sillä se kattaa vain kymmenen jaksoa.

Useat sarjan tähdistä ovat julkaisseet nostalgiaa sisältäviä kuvia ja kiitoksia muulle ryhmälle, kuten teki sarjassa Felicityä näyttelevä Emily Bett Rickards:

I’ve been trying to find the words to simply say what the last seven years have meant to me, and I believe this photo sums it up! It’s a cuddle puddle. Everyone here is exhausted and smiling. Everyone here looks at home. The incredible mind of my friend @schwartzapproved will be taking Arrow into its 8th & final season sending it off with pride, power and love. Without this show I would have not met the inspiring people pictured here nor those I have gotten to work with and get to work with everyday. People who have become my family. I’m excited to see what is in store for the story we have been telling. I’m excited and nervous. A combination of emotions Felicity Smoak vibrates at frequently. Needless to say without the last seven years I wouldn’t have met her… Thank you to all of you for your massive support, passion and accompanying us on this journey. It’s because of you we found each other. 🥂

Henkilön emilybett (@emilybett) jakama julkaisu

 

Arrowin kautta oman sarjan saanut Flashia näyttelevä Grant Gustin oli omissa päivityksissään kiitollinen Arrowin luomasta polusta ja muisteli innolla muun muassa eri crossovereita sarjojen välillä.

Spoilereita tulossa, elä lue jos et haluva tiätää

Spekulaatiot sarjan päättymisestä ovat käyneet valtoimenaan internetissä, ja osan taustalla on myös uskottavia teorioita ja tuottajien lausuntoja. Arrowin päättämisen taustalla oli virallisesti sen suosion hiipuminen, vaikka se oli edelleen toiseksi suosituin supersankarisarja heti Flashin jälkeen. Vaikka tv-luvut ovat olleet pienenemään päin, sen suosio esimerkiksi Netflixissä on ollut edelleen vahva. Kahdeksas kausi putkeen on kuitenkin ollut jo paljon, ja sarjassa voi olla hankala tehdä uusia juonenkäänteitä.

Millä tapaa Arrow sitten päättyy? Uskottavin spekulaatio on se, että kahdeksannen kauden crossover-episodissa (Crisis on infinite Earths) Oliver Queen urhaa itsensä pelastaakseen multiversumin. Tähän suuntaan voisi viitata myös päätähteä näyttelevän Stephen Amellin lausunnot siitä, että “Oliver Queen voidaan vielä tulevaisuudessa nähdä, mutta eri roolissa”, eli kenties Arrowin useat vaihtoehtoversiot vaihtoehtomaista tulevat vielä pyörimään mukana.

Suomessa Arrow on katsottavissa esimerkiksi Netflixissä, joka julkaisi juuri 6. kauden sarjasta. Seitsemäs kausi pyörii tällä hetkellä Yhdysvalloissa.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.