Salkkareiden ensi viikon paljastuksissa outoja käänteitä – lue tästä paljastukset ja analyysit

Jaa käyttämällä:


MTV:n yhdessä Suomen suosituimmassa sarjassa on tulossa ensi viikolla Sanni ja Ismo -painoitteinen viikko. Aaron tilanne saattaa pahentua!

Ismo saa kuittailua oman kauppansa välipalavalikoimasta Akilta ja suuttuu tälle. Ulla ja Ismo puhuvat Akin ja Sannin väleistä, mutta Ulla vakuuttaa, ettei heillä ole mitään. Ismo kuitenkin näkee Akin ja Sannin kaupungilla ja kummastuu

“Luvassa on siis jälleen obvious laiska juonenkäänne, jossa ensin todetaan ettei ole mitään, ja sitten nähdään viiden sekunnin tapahtuma Helsingissä, tuossa pienessä kaupungissa”, toimittaja toteaa viitaten esimerkiksi tähän tekstiin.

Lataa Hintaopas ja selvitä, onko haluamasi tuote kenties halvempi jossain muualla. Sen käyttö on ilmaista, lataa nyt:

Hintaopas Google Play tai Hintaopas Appstore

Lolan ja Karin yhteistyö kasvaa viikon aikana autokorjaamoa pidemmälle, kun Lolan himot Kariin heräävät. Lola saa Alissan lähtemään kämpästä, ja tuo Karin kahdestaan heidän asuntoonsa. Siellä Kari intoutuu muistelemaan hetkiään entisen heilansa Lindan kanssa. Kari tajuaa, että on päässyt yli tästä ja kaksikon touhu menee intohimoiseksi.

“Joku keskeyttää kuitenkin touhut. Piste.”

Alissa vie Tommin majataloon, ja alkaa kuittailla isälleen Tommin ravivoitosta. Alissa on onnensa kukkuloilla, ja pian Tommi saakin mysteerisen puhelun, joka saa hänet pohtimaan mystistä tarjousta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Violan sietokyky ja rajat esittää, että kaikki on hyvin murtuvat viimein ja Viola yltyy itkuun. Viola masentuu, kun Linda ei tiedä, milloin vapautuu vankilasta. Violasta huolestunut Linda käskee Aaroa ryhdistäytymään Violan huoltajana, ennen kuin Violan tilanne pahenee entisestään. Lindan huoli osoittautuu kaikkien kauhuksi aiheelliseksi.

“Eli tässä tulevan viikon juonipaljastuksissa on Linda mainittu kahdesti, joten hänen paluutaan pohjustetaan vahvasti. Menisiköhän Violakin johonkin aaromaiseen psykoosiin tästä..?“, toimittaja päättää ensi viikon analyysit.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.