Varttuneempi väestökin sen todistaa, Lahti on Suomen rap-pääkaupunki – katso video!

Jaa käyttämällä:


Lahdessa julkaistiin varmasti vuoden katu-uskottavin kannanotto vanhustenhoidon tasoa ja yleisten palveluiden digitalisointia kohtaan.

Lahtelaisia tunnettuja räppäreitä ovat mm. Cheek, Nikke Ankara, Aste, Brädi, Arttu Lindeman, Ideaali, Jay Who? ja Jussi Kuoma. Lahden asema Suomen rap-pääkaupunkina sementoitui tämän Lahden Lähimmäispalvelu ry:n tuottaman musiikkivideon jälkeen. Videolla varttuneempi rap-kollektiivi ottaa aidolla lahtelaisella katu-uskottavuudella kantaa vanhustenhoidon tilaa ja tulevaisuutta sekä palveluiden, kuten postin, kelan ja pankin digitalisointia kohtaan. Lahti United sai siis aidon haastajan.

Mainos

Lahden Lähimmäispalvelu ry:n YouTube-kanavalla tätä musiikkiprojektia kuvaillaan näin: “Lahti Räp -projektin on tuottanut Lahden Lähimmäispalvelu ry. Se on syntynyt Kiinni elämässä -hankkeen ylisukupolvisena vanhustyönä. Sävellyksen ja sanoituksen takana on yhteisömuusikko Laura Kaartinen. Äänitteen ovat tehneet Koulutuskeskus Salpauksen musiikkiteknologialinjan oppilaat yhdessä opettajansa kanssa. Video on valmistunut Lahden kaupungin Mediapajan nuorten käsissä. Räpättien lisäksi musiikkivideolla esiintyvät Lotilan koulun 6b -luokkalaiset.”

Allekirjoittaneen varoitus: jos pelkäät korvamatoja, niin älä kuuntele biisiä!

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.