Vappu Pimiä hurjassa Some-sodassa – näytti trolleille kaapin paikan!

Jaa käyttämällä:


Viihde. Sosiaalisessa mediassa kulkevat ihmiset ovat varmsti tottuneet kaiken maailman turhiin kohuihin ja trolleihin. Julkisuudesta tuttu Vappu Pimiä päätyi myös parrasvaloihin aivan viattomasta syystä.

Pimiä julkaisi Instagram-tilillään kuvan leipomistaan sämpylöistä. Voit katsoa kuvan ja tägit alta:

https://www.instagram.com/p/BxUFQ-dBMmE

Viaton kuva sai seurakseen osittain negatiivisia kommentteja, vaikka voisi luulla, etteivät sämpylät ole koskaan tehneet kenellekään mitään pahaa. Eräskin seuraaja totesi:

– Mitäs erikoista tossa on?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tämä tyhmähkö kommentti sai Pimiän, 40v, hermostumaan totaalisesti ja antamaan some-möyhääjälle kunnolla takaisin:

– Ja kirjoitit tämän kommentin miksi? Et ole tainnut ymmärtää instagramin ideaa? No, minäpä kerron sinulle: tämän idea on se, että ihmiset jakaa kuvia elämästään. Leivoin tänään sämpylöitä perheelleni, kuten teen joka lauantai. Tänään teki mieli ottaa kuva siitä. Eli ei mitään erikoista, mutta se ei liene tämän foorumin tarkoituskaan, ainakaan minulle! Ihanaa sunnuntaita ja vähemmän hiekkaa vaginaan sinulle, Vappu vastasi napakassa palautteessaan, todeten, ettei seuraaja ehkä ole ymmärtänyt täysin Instagramin ideaa kuvien jakamisesta.

Tästä kierrokset keskustelusta lähtivät hyrräämään kunnolla, ja argumentteja tuli sekä Vapun puolesta että vastaan.

– Kommentoijalta löytyy lähes identtisiä kuvia leipomuksista ja metsästä kuin sinulta, joten hän on saattanut ymmärtää instan idean. Molemmilla teillä taitaa vain kommentointitaidot olla hiukan hakusessaan. Tai ei Vapulla yleensä, mutta tuo loppukaneetti kovin viattomalle täti-ihmiselle on tällä kertaa teinipoikien linjaa, totesi Vapun kuvaan kommentoinut henkilö.

– Älä provosoidu äläkä vajoa kommentoinnissa noin alas, vaikka toinen niin tekisikin, toinen kommentoi.

Lopulta jonkin ajan juupas-eipäs-keskustelun jälkeen myös Vappu otti kantaa asiaan.

– Mä en vaan jaksa tuollaista turhanpäiväistä länkytystä ja ilkeilyä. En tajua mitä joku siitä saa ja olen myös vaan ihminen, jolla saa joskus läikkyä myös yli. On jännä ajatus, että meidän julkisuudenhenkilöiden pitäisi vaan niellä kaikki paska nätisti ja jos sanomme takaisin, olemme teinejä, lapsellisia tai emme kestä kritiikkiä. Kestän kritiikkiä kyllä, mutta turhanpäiväinen ilkeys on jotain, josta olen nyt 20 vuoden jälkeen saanut tarpeekseni, enkä siedä sitä enää pätkääkään. Tulipas pitkä vastaus, mutta pointti, että menin olemme vaan ihmisiä ja saamme reagoida, juontaja päätti vastauksensa.

Pimiänkin viaton kuva osoittaa sen, etteivät ihmiset ilmeisesti osaa oikein olla sosiaalisessa mediassa. Tältä toimittajalta ainakin täydet sympatiat Vapulle, mitä mieltä olet itse? Kommentoi, tai liity kirjoittajaksi sivustollemme!

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.