Temptation Islandissa vietetään olympialaisia – toisella saarella homma lähtee kunnolla lapasesta

Jaa käyttämällä:


Temptation Island Suomen tuoreimmissa jaksoissa on luvassa ensimmäinen pudotus. Tämän lisäksi saarella seikkaillaan olympialaisten hengessä, eikä tapaturmiltakaan vältytä.

Kauden seitsemännessä jaksossa naisten saarella tapahtumia varjostaa edellisen illan iltanuotiot. Mari on menettänyt bileintonsa, mutta jossain kohtaa iltaa hänen ja Joonan välit menevät melko sähköisiksi. Pääseekö Joona testaamaan viimein sorminäppäryyttään?

Mainos

Viivi puhuu Lancesta kauniisti koko illan ja miestenkin mielestä Lance vaikuttaa ihanalta. Eveliina jatkaa Rassen ympärillä pyörimistä ja hakee jatkuvasti huomiota. Josefin on oma kiltti itsensä, vaikka Jeppe ja Karim selvästi kilpailevat naisen huomiosta.

Miesten saarella meno on totutun villiä. Ilta avataan melko hurjilla painimatseilla, jossa Leevin ja Väpän ottelu tuo mieleen jopa eroottisen kohtauksen paikkapaikoin. Väpällä menee muutenkin lujaa, ja hänen suhde Aden kanssa syvenee. Lance tekee ehkä kohauttavimman liikkeen koko kauden aikana!

Santerilla on orastava kolmiodraama käynnissä, ja Marinan ja Annikan suutelu saa miehen innostumaan. Mihin päättyy avoimen suhteen ilta tällä kertaa?

Temptation Island Suomi 6, Nelosella ja Ruudussa 30.10 kello 21.00.

Mainos

Mobiili tuotteille!

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.