Tis-Leevi ja Tis-Annika kertovat saaren tapahtumista – “houkutuksia saattoi olla”

Jaa käyttämällä:


Temptation Islandin kuudennella kaudella mukana olleet Leevi ja Annika kertovat BulaTV:n uusimmassa jaksossa omia näkemyksiään saaren viimeaikaisista tapahtumista.

Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play

Hintaopas Appstore

Annikan mukaan Leevi jäi ainoana miehenä mieleen alussa, kun sinkut ajoivat veneellä pariskuntien ohi. Myös ensimmäisissä bileissä Leevi oli vahvasti esillä ja jäi parhaiten mieleen sosiaalisuutensa takia. Leevi ei kuitenkaan muistanut annikaa, vaan Tuuli jäi Leevin mukaan mieleen “vääristä syistä”, vaikka Tuuli hyvä tyyppi onkin.

Annika kertoo harrastavansa twerkkausta ja sen olevan iso osa elämäänsä, joten twerkkaus oli luonnollinen tapa esittäytyä. Annika kertoo myös olevansa korkeakoulutettu – harvinaista Temppareissa! Lisäksi hän taustoittaa taustat saarelle lähtöön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Videolla puhutaan lisäksi muun muassa siitä, mitä mieltä naiset olivat Leevin käytöksestä bileissä, Leevin ikävästä Joskua kohtaan ja hänen luonteesta, sekä saadaan selville, mitä mieltä Annika on muista varatuista miehistä. Lisäksi Leevi kertoo, oliko saarella myös hänelle houkutuksia.

Katso video ylläolevasta upotuksesta.

Seuraavassa BulaTV:n jaksossa Leevin vieraana on saarella kohauttanut, avoimessa suhteessa oleva Santeri.

Mainos

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.