Temptation Islandin Leevi ja Santeri yllättivät – tunkeutuivat asuntoon kepin avulla!

Jaa käyttämällä:


Viihde. Temptation Island Suomen kuudennelta kaudelta tutut Leevi ja Santeri joutuivat BulaTV:n uusimmalla videolla kiperään tilanteeseen Helsingissä. He joutuivat tunkeutumaan kaverin asuntoon poikkeuksellisella tavalla.

Mainos. Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play

Hintaopas Appstore

Videolla Leevi ja Santeri selittävät illan kulkua. He olivat lähdössä käymään pihalla, kun Leevi unohti yllättäen avaimet asuntoonsa. Tämä johti hulvattomaan seikkailuun, johon kuuluivat muun muassa keppi, rautalanka ja postiluukku.

Leevi ja Santeri kommentoivat myös tapahtumia erittäin humoristiseen sävyyn ja naureskelevat kommellukselleen. Mitään laitonta ei tapahtunut. Video luo kuitenkin aivan uudenlaisen kuvan uskovaisena tutuksi tulleesta Leevistä, joka esiintyi saarella hillittynä ja rauhallisena.

Katso hauska video alta!

Video heti mainoksen alla

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.