Temptation Island Suomi – Väpällä alkaa liikkua päässä muutakin kuin silmät, illan bileissä draamaa

Jaa käyttämällä:


TIS6. Temptation Island Suomen uudet jaksot ilmestyvät ruudulle jälleen tänään.

Illan jaksoissa sattuu ja tapahtuu. Pudotusten jälkeen illan bileissä on esiintymässä artistivieras, joka saa menon villiksi molemmilla puolilla. Lisäksi Väpä heittäytyy järkeväksi, ja naisten saarella riidellään.

Mainos. Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play

Hintaopas Appstore

Temptation Island Suomen jaksoissa Väpä pääsee treffeille Eveliinan kanssa. Keskusteluissa hymyilevän ja iloisen Eveliinan kanssa Väpä kertoo, että reissu on avannut silmät pettämisen suhteen. Myös oman puolison toiminta toisella puolella on saanut silmiä avattua.

– Pettämisessä niin ku silmät ovat auenneet ja on tajunnut, että se on oikeasti vakava asia. Että se ei oo semmoinen leikin asia, että vähän panin ja näin, väpä toteaa haastattelussa.

Väpä nostaa treffeillä esiin myös, kuinka video on saanut ajattelemaan omaakin tekemistä saarella. Samalla mies myöntää kuitenkin Eveliinalle, että Ade on hänelle tärkeä ihminen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Bileissä musiikkia ja draamaa

Illan bileissä esiintymään saapuu kauden tähtiartisti, ja Papaija-biisi saakin molemmat saaret villiintymään kunnolla.

Josefinin, Karimin ja Jeppen kolmiodraama vaikuttaa jatkuvan ennallaan, ja kolmikko vetäytyykin bileissä nopeasti omaan kuppikuntaansa, erilleen muista. Illan aikana Rasse käy kyselemässä, miksi kolmikko viettää aikaa vain keskenään, ja ovatko he tietoisia siitä, mitä Josku haluaa. Josefin kuitenkin kertoo tylysti, ettei asia kuulu miehelle.

Toisella saarella meno on edelleen yhtä villiä kuin aiemmin, ja jopa Leevi löytää itselleen houkutuksen. Miesten saaren kolmiodraama jatkuu, ja Annika myöntääkin Jasminille ja Väpälle ihastuneensa.

Temptation Island Suomi, Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21!

Mainos

Lähteitä mm. Nelonen

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.