Temptation Islandilla Väpän ja Marin viimeinen iltanuotio – edes Kurosen pokka ei meinaa pitää

Jaa käyttämällä:


TIS6. Temptation Island Suomen keskiviikon jaksossa päästään todistamaan Marin ja Väpän viimeistä iltanuotiota. Nuotiolla keskustellaan vakavia asioita, mutta myös Kurosen pokka meinaa pettää Väpän pettämättömän logiikan edessä.

Mainos. Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play tai Hintaopas Appstore

Ensimmäisenä Kurosen grilliin astelee Väpä, jonka matka alkoi jo alusta alkaen vauhdikkaasti. Heti alussa Väpä läpsytteli bileissä naisten pyllyjä ja heittäytyi seikkailuun antoisasti. Matkan aikana Väpä meni ensin sekaisin Mareista, minkä jälkeen läheisimmäksi saarelaisista tuli Ade, jonka kanssa mörkö myös löi sisään pariinkin otteeseen. Myös Väpän kumppani Mari on antautunut matkan aikana houkutuksille, ollen sängyssä sormi-Joonan kanssa ja viihtyen tiiviisti hänen seurassaan.

Kurosen grillissä Väpältä kysytään ensin, paljonko Marin toiminta häiritsi häntä.

-Eihän se ollut kaunista katseltavaa. Kyllähän se sattui, mutta kun sen ensimmäisen kerran näki ja sen shokista pääsi ohitte, niin ei päässyt enää tulemaan yllätyksenä, Väpä selittää naama vakavana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tallinnan risteilyt - Ikaalisten Matkatoimisto

Kurosella on vielä kysyttävää liittyen parin toimintaan saarella

-Oliko niin, että Mari kuitenkin tässä mielessä avasi pelin, et Mari oli ensin liikkeellä?

Väpä sanoo, että Marilla tilanne eskaloitui häntä nopeammin. Mies on sitä mieltä, että hänen oma toimintansa ei silti ollut tarkoitettu kostoretkeksi.

-Kyllähän mullakin sitä käsisyöttöä on ollu tossa matkan varrella aika paljon, Väpä myöntää, saaden tyynenä grillimaisterina tunnetun Kurosen hytkymään naurusta.

Väpä toteaa myös, että mitkään teot saarella eivät olleet kosto Marille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Parin keskinäisissä keskusteluissa esiin nousee muun muassa se, miten toiseen voi enää luottaa tämän matkan jälkeen, kun hommat eskaloituivat näin pahasti jo kolmessa viikossa. Pettämistarinoiden ohella pöydälle nousee muun muassa parin seksielämä ja parit tokaisut aiemmilta videoilta.

Temptation Island Suomi, Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21!

Lähde: Nelonen

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.