Temptation Island Suomi – Lancen ja Viivin viimeisellä iltanuotiolla riittää puhuttavaa

Jaa käyttämällä:


TIS6. Temptation Island Suomen kausi alkaa tulla vähitellen päätökseen. Tällä viikolla on luvassa kahdet viimeiset iltanuotiot. Viivi ja Lance kohtaavat toisensa keskiviikon jaksossa ja torstaina Eve ja Santeri astelevat nuotion loimuun.
Mainos. Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

Hintaopas Google Play tai Hintaopas Appstore

Viivin ja Lancen treffit päätyvät haikeisiin tunnelmiin. Molemmat kuitenkin odottavat iltanuotiota. Lance on varma siitä, ettei tulisi jatkamaan Viivin kanssa. Viivi vastaavasti on jo useamman viikon ajan ollut varma erosta Lancen kanssa, mutta aamulla Viivi ei ole vielä täysin varma.

Pariskunta kohtaa toisensa iltanuotiolla halaten, eikä tunnelma vaikuta yhtään niin kireältä, kuin mitä se on ollut viimeisten viikkojen jaksoissa. Lance ja Viivi keskustelevat tulevaisuudesta ja reissustaan hyvinkin järkevään sävyyn, samalla kyseenalaistaen suhteen järkevyyttä nykyisessä tilanteessa. Mutta miten päättyy parin matka?

Temptation Island Suomi, Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona ja torstaina kello 21. Temptation Island Suomi Extra heti torstain lähetyksen jälkeen.

mainos

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.