Temptation Island Suomen kautta kuvataan Vuokatissa – Jodel-huhujen mukaan mukana tuttuja naamoja

Jaa käyttämällä:


Viihde. Temptation Island Suomen uusinta kautta kuvataan vallitsevan Covid-19-pandemian takia Suomessa. Kuvauspaikaksi on YLE:n mukaan valikoitunut Vuokatti.

Temptation Island Suomen tuotannosta vastaava yhtiö Banijay Finland OY vahvisti YLE:lle tiedon kuvauspaikasta ja toivoi samalla kuvausrauhaa. Yksi kuvauspaikoista on Markku Laantin paratiisisaari Nuasjärvellä. Tuotannon autot on bongattu ainakin Aateli-hotellin edessä Vuokatissa.

Mainos

Sää kuluvalle kaudelle vaikuttaisi olevan hyvin suomalainen, eli kylmä ja sateinen. Se ei kuitenkaan kuvauksiin vaikuttane, ja esimerkiksi Sotkamon kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen vakuuttaa alueella olevan hyviä paikkoja keleillä kuin keleillä. Lisäksi hänen mukaansa sarjan kuvaaminen alueella voi auttaa tulevaisuudessa Sotkamon mainetta hyvänä matkailukohteena.

Jodel-huhut käyvät kiivaina

Nuorten suosimalla Jodel-keskustelupalstalla kuvauspaikka oli selvitetty jo ennen heinäkuuta, ja YLE:n uutinen vahvisti tiedon todeksi. Samalla Jodelissa on huhuiltu paljon myös tulevan kauden osallistujista.

Yksi “varmimmista” Jodel-huhuista on Temppareiden 5. kaudelle osallistuneen Jonnan eli Jonskibaben osallistuminen kuvauksiin pariskuntana yhdessä nykyisen miehensä kanssa. Somesalapoliisit ovat saaneet selville, että Jonna aloitti “sometauon” juuri ennen lähtöään, ja anonyymit lähteet ovat kertoneet myös, ettei Jonna ole ollut WhatsAppissa paikalla viime viikon torstain jälkeen. Yleensä aktiivisesti Somea päivittävä Jonna on hehkuttanut uutta suhdettaan jo pari kuukautta somessa ja on muutenkin postaillut päivittäin elämästään.

Temptation Island Suomi, TISuomi, ModerniMedia, Nelonen, Lance ja Viivi

Viivin ja Lancen viimeisellä iltanuotiolla keskusteltiin vakavasti jo kuudennella kaudella. Kuva: Lars Johnson/Nelonen

Toinen kiihtyvä huhu Jodelissa on 6. kaudelta tuttujen Lancen ja Viivin osallistuminen sarjaan. Viivi on bongattu Jodelin mukaan Vuokatissa, ja myös hänen somet ovat mystisesti hiljentyneet ja WhatsAppissa läsnäolo loppunut viime viikon lopulla.

Mainos

Mobiili tuotteille!

Viivi ja Lance selvisivät edellisestä reissustaan täpärästi ehjin nahoin, ja viime viikkoina Viivi on päivitellyt ahkerasti pariskunnan onnea sosiaalisessa mediassa.

Syyskuussa alkavalla uudella kaudella voidaan nähdä siis monia vanhoja naamoja ja päivittelemmekin tähän artikkeliin tietoa ja huhuja sitä mukaan, kuin niitä esiintyy

Temptation Island Suomi, Nelosella ja Ruudussa.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.