Temptation Island Suomen 8.kausi alkaa tänään – Jonna ja Jussi varastavat heti huomion

Jaa käyttämällä:


TIS8. Temptation Island Suomen odotetun 8. kauden jaksot alkavat televisiosta tänään. Kausi on kuvattu poikkeuksellisesti Suomen Vuokatissa koronapandemian vuoksi. Tähän mennessä vuotaneet paljastukset kertovat, kuinka Jonna ja Jussi nousevat välittömästi valokeilaan ja varastavat huomion sekä ensimmäisissä bileissä että ensimmäisellä iltanuotiolla.

Mainos

Jos et halua juonipaljastuksia, lopeta lukeminen tähän!

Temptation Island Suomen ensimmäisessä jaksossa tutustutaan uusiin pareihin, jotka olemme esitelleet jo tässä artikkelissa. Lisäksi pariskunnat pääsevät kuulemaan sinkkujen huvittavat esittelyt, minkä jälkeen vuorossa ovatkin jo ensimmäiset bileet.

Seiskan mukaan ensimmäisissä bileissä Jonna viettää aikaa paljon sinkkumiesten kanssa. Lisäksi Jonna haukkuu Jussia lapselliseksi ja uhoaa, kuinka hän jättää Jussin, jos tämä alkaa sikailla. Seiskan artikkelista voidaan päätellä, että Jonna ei itse vedä ensimmäisiä bileitä täysin kunnialla. Jonna vilahtaa lähes täysin alasti sinkku-Jonin edessä, ja Joni joutuu peittelemään silmiänsä oudon tilanteen edessä.

Somekäyttäytyminen nousee tapetille

Bileiden jälkeisenä päivänä on edessä ensimmäinen iltanuotio. Jussi on nostanut bileissä esiin Jonnan somekäytöksen ja Jussin mukaan Jonna on koko ajan negatiivinen ja kertoo vain riidoista ja huonoista tapahtumista. Sinkuista Inkku tuomitsee Jonnan käytöksen lapsellisena, eikä suhteen ongelmia tulisi käsitellä julkisesti.

Jonnan kommentit videosta paljastavat paljon Jonnan mietteistä.

“Jussi on edelleen ihan vitun pelle. Ei siihen oikeasti voi luottaa! Jos se on ollut minun kanssani noin kymmenen tuntia ennen tuota ja sit se lähtee hiplaamaan jotain muijaa uima-altaaseen..”, Jonna toteaa Samille ja lisää halunneensa uskoa Jussin olevan erilainen.

Mainos

Sami Kuronen tarttuu Jussin kommentteihin ja kysyy Jonnalta, riidelläänkö riidat ensin somessa vai tosielämässä. Jonna puolustautuu toteamalla, että ainoa someen laitettu juttu on se, kun Jussi hajotti hänen televisionsa.

Jonna ihmettelee Jussin selityksiä ja puolustautuu kertomalla, että julkaisee myös positiivisia asioita someen. Jussi ei olekaan hänen mukaansa koskaan aiemmin valittanut Jonnan somekäyttäytymisestä.

Temptation Island Suomen 8. kausi alkaa keskiviikkona 30.9.2020. kello 21 Nelosella ja Ruudussa!

Lähteet: Seiska.fi, nelonen.fi

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.