Temptation Islandin bileissä ylilyöntejä – Varatut rikkovat rajoja huolella!

Jaa käyttämällä:


TIS8. Temptation Island Suomen 8. kaudella päästään tällä viikolla toisiin bileisiin. Varatut ja sinkut alkavat vähitellen tottua toisiinsa Kainuun maisemissa. Samalla ei vältytä myöskään ylilyönneiltä ja yksi varattu päätyy jopa sänkyyn asti.

Jos et halua lukea juonipaljastuksia, niin tähän kohtaan on hyvä lopettaa.

Mainos

Illan jaksossa varatuille tarjoutuu ensimmäinen mahdollisuus tehdä pudotus. Varatut naiset eivät täkyyn tartu, mutta varatut miehet tiputtavat 18-vuotiaan Sonjan pois. Lance perustelee pudotusta sillä, että Sonja oli jotenkin poissaoleva.

Illan juhlissa varatut ja sinkut pääsevät viettämään suomalaista juhannusta. Bileissä juodaankin oikein juhannustunnelmien mukaisesti, ja varatuista miehistä Lance ja Jussi päätyvät juomapeleissä pussailemaan sinkkunaisten kanssa. Jussi tosin jatkaa pussailujaan myös makuuhuoneessa ja päätyy sinkku-Inkun kanssa myös yhdessä suihkuun.

Lue myös: TIS-Santerin analyysi pareista

Varattujen naisten puolella tapahtuu tähän mennessä kauden suurin ylilyönti. Edellisestä iltanuotiosta käärmeissään oleva Jonna ei pitänyt Jussin toiminnasta toisella puolella. Ennen bileitä Jonna totesi jatkavansa “hyvää käytöstä” myös illan bileissä. Jonna korostaa, kuinka hän haluaa jatkaa hyvää käytöstään Jussin perseilystä huolimatta.

-Mä oon kuitenkin vielä parisuhteessa. Me ei olla sovittu, että oltaisiin erottu, niin kyllä mä haluan olla täällä nätisti ja kunnolla. Käyttäytyä niin kuin aikuiset parisuhteessa olevat ihmiset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Illan bileissä alkaa kuitenkin tapahtua. Jonna vilahtaa jälleen sinkkumiehille ilman vaatteita. Lopulta illan pimeinä tunteina Jonna päätyy sänkyyn sinkku-Tinon kanssa, ja peiton alta kuuluu huohotusta. Jonna myös kehottaa Tinoa jatkamaan.

Tino vahvistaakin seuraavana päivänä, että peiton alla on pussailtu ja käsipeliä on ollut.

Lisäksi yksi varatuista naisista kysyy, pääseekö sinkkumiehen viereen yöksi.

Temptation Island Suomi Nelosella kello 21 keskiviikkoisin ja torstaisin sekä Ruudussa.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.