Temptation Islandilla yllätyskäänne – Tuttu pari saapuu saarelle!

Jaa käyttämällä:


TIS8. Temptation Island Suomella tapahtuu tänään yllätyskäänne, kun tuttu pari saapuu saarelle täydentämään pariskuntien kokoonpanoa.

Artikkeli sisältää juonipaljastuksia

Mainos. Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:
Hintaopas Google Play

Hintaopas Appstore

Temptation Island Suomen 11. jaksossa tapahtuu, kun Viivin ja Lancen tilalle saapuu uusi pariskunta. Seitsemänneltä tuotantokaudelta tutut Mattu ja Jape saapuvat saarelle jo toisella tuotantokaudella peräkkäin.

Lue myös: Jodel-huhut 8. kaudesta

Mattun ja Japen saapumisen taustalla on pariskunnan omien sanojen mukaan epäluottamus, joka syntyi, kun Jape päätyi vahingossa pettämään Mattua käydessään Lahdessa bilettämässä. Mattu oli ennen tapausta kuulemma entistä ehempi, mutta Japen toiminta herätti epäluottamusta. Pariskunta tulee paikalle testaamaan, voiko Japeen luottaa ja omien sanojensa mukaan heidän rajansa ovat entistä vapaammat ja Jape on ymmärtänyt olleensa viimeksi liian tiukka.

Illan bileissä nähdäänkin jo tuttua toimintaa, kun Mattu intoutuu näyttämään useaan otteeseen rintansa sinkkumiehille. Jape vastaavasti saa paljon huomiota sinkkunaisilta, mutta mitä muuta illan bileissä mahtaa tapahtua?

Mainos

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21.00

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.