Viikonloppuvinkit – Pekoni ja herkkusienet uunissa parantaa krapulan tai ainakin hidastaa sellaisen syntymistä

Jaa käyttämällä:


Lifestyle. Viikonloppu on pikkuhiljaa pyörähtänyt käyntiin, ja monella suomalaisella tähän ohjelmaan kuuluu “bönthöö”, tai viihteelle lähteminen. Joskus viikonloppuna tekee muuten vain mieli mättöruokaa. Meilläpä on tähän hyvä ratkaisu viikonlopun erikoisruokaohjeen avulla!

Pekoniherkkusienet uunissa

Tämä ohje on erittäin helppo toteuttaa, ja sitä voi soveltaa täysin oman makunsa mukaan.

Ainekset

Rasia herkkusieniä (n. 8-10kpl)

2 pakettia pekonia

Tuorejuustoa, kuten vaikkapa ruohosipuli tai koskenlaskija

Aloita pesemällä herkkusienet ja poistamalla niiden kannat.

Aseta sienet pellille kantapuoli ylöspäin ja laita kantoihin makusi mukaan tuorejuustoa – allekirjoittanut laittaa mielellään enemmän kuin vähemmän.

(Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen)

Tämän jälkeen kääri sienet pekoniin, n. 1-2 kappaletta/sieni, riippuen niiden koosta.

Sen jälkeen laitat ruuan 200 asteiseen uuniin n. 20-25 minuutiksi ja se on valmis!

Tällä mätöllä saadaan kyllä kaikki rasvanhimo alas ja ulos, ja jos on krapula, se selättyy alta aikayksikön. Ja tämän mätön jälkeen krapulan saaminen on vaikeaa ylipäänsä.

Jaa käyttämällä:


Santeri Kärki

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.