Uskovaisten halut ja aitoa rakkautta avoimessa suhteessa – Temptation Island ravistelee tabuja ja ennakkoluuloja

Jaa käyttämällä:


Viettelysten saaren kuudes kausi yllätti parivalinnoillaan.

Temptation Island Suomen tämän vuoden neljä paria ovat:

  • Josefin 21 ja Leevi 20, Vantaa
  • Viivi 21 ja Lancen 21, Espoo
  • Mari 21 ja Eero eli Väpä 21, Äänekoski
  • Eve 22 ja Santeri 26, Tampere

Ensimmäisenä silmään pistää parien nuori ikä. Tästä huolimatta kaudesta on odotettavissa todella mielenkiintoinen ja varmasti keskustelua herättävä. Tämän takaavat ensimmäisenä ja viimeisenä mainittu pari, mitään pois ottamatta kahdelta keskimmäiseltä parilta.

Ilta-sanomat kuvailee Vantaalaispariskuntaa näin:

“Kosmetologiksi opiskeleva Josefin, eli Josku, ja kiinteistönhuoltajana toimiva Leevi ovat tavanneet kristillisessä sisäoppilaitoksessa ja usko onkin molemmille tärkeä asia elämässä.”

Allekirjoittanut arvioi, että saaren kiimaisessa kuplassa voi uskovaisenkin himot päästä valloilleen ja yksi pieni haureuden hetki voi tuhota yhteiset tulevaisuuden suunnitelmat ja taivaspaikan.

Ilta-sanomat kuvailee avoimessa suhteessa olevaa Tamperelaispariskuntaa näin:

“Kaksi vuotta yhtä pitänyt opiskelijapariskunta Eveliina ja Santeri tapasivat toisensa nettideittipalvelun kautta. Erikoisen Temppariparin heistä tekee se, että Eveliinalla ja Santerilla on ollut alusta asti avoin suhde. Kummallakin on lupa harrastaa seksiä muiden kanssa, mutta minkäänlaiset tunteet tai romanttinen läheisyyden osoittaminen muihin kuin omaan puolisoon ovat ehdottomasti kielletty.”

Allekirjoittanut arvioi, että tästä pariskunnasta tulee kauden ilmiö. Avoimessa suhteessa olevaan aitoon rakkauteen harva uskoo, mutta voiko tämä pariskunta todistaa oletuksen vääräksi. Pariskunnalla ei ole lupaa romanttisella tasolla lähentyä sinkkujen kanssa. Tämä voi olla kuitenkin erittäin haastavaa seksin ja alkoholin täyteisessä tunnekuplassa, jossa negatiiviset ja positiiviset tunteet tunnetusti voimistuvat. Katso alapuolelta Seiskan tekemä haastattelu pariskunnasta.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.