Miksi ruokajätit vetivät lääkäri Antti Heikkilän laadukasta ruokavaliota koskevan kirjan myynnistä pois – katso haastattelu!

Jaa käyttämällä:


Ortopedian ja traumatologian erikoislääkärin Lääkkeetön Elämä- kirjassa kehotetaan välttämään viljoja, sokeria ja liiallista lääkkeiden käyttöä.

Heikkilä oli Arto Luukkasen haastateltavana Dosentti- sarjan jaksossa. Luukkanen on suomalainen poliitikko, teologi, historoitsija sekä Venäjän ja Itä-Euroopan tutkija. Kanavallaan Luukkanen tiivistää Heikkilän haastattelun pääkohdat näin:

“On verenpainelääkkeitä ja mielenterveyslääkkeitä, jotka eivät hoida sairautta, mutta lievittävät oireita. Yleensä ajatus on, että lääkäri auttaa potilasta, mutta nyt on lääkärien keskuudessa leviää ajatuksia, että lääketeollisuus tekee lääkkeistä tehottomia, jotta lääkkeiden myynti olisi suurempaa. Myös K-kauppa ja S-ketju Suomessa myyvät prosessoitua kemikaaleja täynnä olevia ruokia, ja ne sairastuttavat ihmisiä enemmän ja enemmän. Jopa kouluissa lapset syövät perunamuusi, joissa on yli 10 eri kemikaalia. Miksi Glyfosaatti on ruuan viljelemisessä laajasti käytettyä? Tämä myrkky tekee ihmisten suolistolle hallaa ja sairastuttavat heitä. Miksi psyykkisiä ongelmia hoidetaan kemiallisesti? Pienillä elämäntapa muutoksilla voi parantua paljon paremmin, kuin jatkuvilla pillereillä.”

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.