Video – TIS-Santeri analysoi Juuson ja Jennan matkan

Jaa käyttämällä:


Temptation Island Suomen 8. kaudella on nähty viimein ensimmäinen iltanuotio, kun Jenna ja Juuso kohtasivat toisensa kolmen viikon reissun jälkeen. Leppoisasti ja romanttisesti sujuneen iltanuotion jälkeen Jenna ja Juuso päättivät jatkaa matkaansa yhdessä!

Sarjan kuudennelta kaudelta tuttu Santeri on tehnyt videon pariskunnan matkasta. Videolla Santeri pohtii muun muassa sitä, mitä hän ajatteli parista ensi alkuun ja kertoo, mikä meni eniten tunteisiin. Khinkyily ja läheisyydenkaipuu nostivat päätään jatkuvasti, mutta mitä pariskunnasta saatiin muuten irti? Ja mitä Santeri on muuten mieltä pariskunnasta?

Voit katsoa videon alta olevalta upotukselta!

Lue myös: Temptation Islandilla shokkikäänne – Mattu ja Jape jättävät leikin kesken!

Mainos

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja Torstaisin Nelosella ja Ruudussa.

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.