Yllättävä huomio Aarnesta ja Amaliasta – “Eivät he koko ajan olleet..”

Jaa käyttämällä:


Aarnen ja Amalian reissu Temptation Island Suomen 8.kaudella tuli viimeinkin päätökseen. Temppareissa aiemmin ollut Santeri teki yllättävän huomion Aarnesta ja Amaliasta.

Uusimmalla “Sanen sohvalla”-videossa Santeri käy läpi Aarnen ja Amalian matkaa. Alkuun hän puhuu odotuksista pariskunnan suhteen ennen kautta, kunnes hän kertoo yllättäviä faktoja nuoren parin bileiden aikaisesta toiminnasta.

Mainos

“He eivät olleet välttämättä koko ajan tylsiä, sillä Aarne tuskin haukotteli koko bileiden ajan. Suomessa bileet kestävät kuitenkin useammin enemmän kuin viisi minuuttia!”

Lue myös: Life Of Sane – Hahmoja ja tunteita

Videolla Santeri käy läpi myös pariskunnan rajoja ja sitä, olivatko he tosiaan niin tylsiä, kuin mitä Jodelissa puhutaan ja kenen vika heidän “tylsyytensä” oli. Lisäksi Bile-Arska nousee keskusteluun ja parin tulevaisuudella spekuloidaan myös eli sillä, ovatko he vielä yhdessä vai ei. Viimeiseltä iltanuotiolta pari lähti yhdessä. Santeri lupailee videollaan myös kohua herättävää analyysia ensi viikon jaksoon, kun Jussi ja Jonna astuvat viimeiselle iltanuotiolle.

Katso video alta: TIS-Santeri analysoi Aarnen ja Amalian reissun.

Mainos

Temptation Island Suomi, Nelosella ja Ruudussa ke ja to kello 21.00!

Lue myös: Video – TIS-Santeri analysoi Juuson ja Jennan matkan

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.