TIS-Jonnan käytöstä ruoskitaan kovin sanoin – “Ällöttävää ja lapsellista!”

Jaa käyttämällä:


Temptation Island Suomessa on nähty viimeisetkin iltanuotiot, kun Jonna ja Jussi päättivät oman taipaleensa kovien sanojen höystämänä. Pari ei lähtenyt viimeiseltä iltanuotiolta yhdessä Suomeen.

Lue myös: Temptation Island suomi: Jonnan ja Jussin viimeisellä iltanuotiolla jäätävä tunnelma – “Yksi iso vitsi”

Mainos: Hintaoppaalla vertaat kätevästi eri tuotteiden hinnat ja löydät halvimman vaihtoehdon! Lataa ilmainen sovellus alla olevista linkeistä:

 Hintaopas Google Play

Hintaopas Appstore

Jonna on ollut monessa kohussa mukana aiemmin ja on aiheuttanut esimerkiksi Jodelissa paljon keskustelua niin kausien aikana kuin kausien välilläkin. Hänen toimiaan on arvosteltu kovinkin sanankääntein ja nyt yksi entinen tis-osallistuja Santeri (6. kausi) antaa oman osansa Jonnan kritisoimisessa.

Uusimmalla Sanen sohvalla -videolla Santeri kommentoi Jonnan kielenkäyttöä ja toteaa, ettei aikuisen ihmisen tulisi puhua noin. Santerilla menee videossa myös tunteisiin ja hän jopa poistuu kesken kaiken keräämään itseään.

Jonnaa Santeri kuvailee erittäin värikkäin sanankääntein, todeten hänen käytöksensä olevan vastenmielistä ja todeten, ettei tuon kaltaisen ihmisen kanssa tulisi missään tapauksessa toimeen. Jonnaa verrataan muun muassa perussuomalaisiin ja 7-vuotiaaseen lapseen!

Voit katsoa lisää Santerin mietteitä Jussista ja Jonnasta alta olevalta videolta!

Temptation Island Suomi, Nelosella ja Ruudussa ke ja to kello 21.00!

Jaa käyttämällä:


Kirjoittajat

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.